Neuforum | En Yeni Dijital Ve İnternet Forumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuncaydemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar: Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme: Görüntüleme 21

tuncaydemir

XenWp Kullanıcı
Puan 3
Çözümler 0
tuncaydemir
Merhaba arkadaşlar,

Ben Tuncay. Bugün sizlere yeni açmış olduğum web sitem NeuForum.com’u tanıtmak istiyorum.

Forum altyapısını tamamen sıfırdan kodladım ve platforma birbirinden farklı, kullanışlı özellikler ekledim. Facebook tarzı bildirim sistemi, anlık mesajlaşma sistemi, ticaret puanı sistemi ve takipçi sistemi bunlardan sadece birkaçı. Ayrca mobil uyumlu bir web sitesi hazırladım. İleride elbette mobil uygulama hazırlamayı düşünüyorum.
Tema tamamen özel olarak tasarlandı. Bilgi paylaşımı ve ticaret kategorilerini ayrı ayrı yapılandırarak, herkesin kendine uygun bir alan bulabileceği bir forum oluşturmayı hedefledim.

İnternet dünyası artık birçok farklı alana bölünmüş durumda. Benim amacım ise bu forum ile insanları tek bir çatı altında toplamak ve güzel, güçlü bir komune oluşturmak.

Sizleri forum sitemize davet ediyorum.

Web sitemiz:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

NeuForum’a Hoş Geldiniz konusu:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Tüm öneri ve görüşlere açık olduğumu belirtmek isterim.

Herkese sevgiler.

Merhaba arkadaşlar,

Ben Tuncay. Bugün sizlere yeni açmış olduğum web sitem NeuForum.com’u tanıtmak istiyorum.

Forum altyapısını tamamen sıfırdan kodladım ve platforma birbirinden farklı, kullanışlı özellikler ekledim. Facebook tarzı bildirim sistemi, anlık mesajlaşma sistemi, ticaret puanı sistemi ve takipçi sistemi bunlardan sadece birkaçı. Ayrca mobil uyumlu bir web sitesi hazırladım. İleride elbette mobil uygulama hazırlamayı düşünüyorum.
Tema tamamen özel olarak tasarlandı. Bilgi paylaşımı ve ticaret kategorilerini ayrı ayrı yapılandırarak, herkesin kendine uygun bir alan bulabileceği bir forum oluşturmayı hedefledim.

İnternet dünyası artık birçok farklı alana bölünmüş durumda. Benim amacım ise bu forum ile insanları tek bir çatı altında toplamak ve güzel, güçlü bir komune oluşturmak.

Sizleri forum sitemize davet ediyorum.

Web sitemiz:

NeuForum’a Hoş Geldiniz konusu:

Tüm öneri ve görüşlere açık olduğumu belirtmek isterim.

Herkese sevgiler.
gayet güzel ve başarılı proje başarılar dilerim hocam

gayet güzel ve başarılı proje başarılar dilerim hocam
Teşekkür ediyorum.

Merhabalar,

07.12.2025 tarihinde forumumuz için güncelleme sağladım.

Yapılan Güncellemeler​

• TipTap içerik editörü eklendi
Daha profesyonel bir konu ve yorum yazma deneyimi sunan yeni editör artık kullanılabilir durumda.

• Üyeler için yorum düzenleme yetkisi
Kullanıcılar artık kendi yorumlarını istedikleri zaman düzenleyebilir.

• Arayüzde görsel iyileştirmeler
Footer ve postbit alanlarında çeşitli tasarım düzenlemeleri yapıldı.
Ayrıca navbar kısayollarının sıralaması yeniden düzenlendi.

• Yanlış kategoriye açılan konuların taşınması
Konuların uygun kategorilere taşınabilmesi için gerekli sistem tamamlandı.

• Bildirim ve özel mesaj sesleri güncellendi
Yeni ses seçenekleri eklendi ve sistem daha stabil hale getirildi.

• Varsayılan zaman dilimi ayarı
Zaman dilimi varsayılan olarak Türkiye GMT+3 şeklinde ayarlandı. Dileyen kullanıcılar kendi profil ayarlarından farklı bir zaman dilimi seçebilir.

• Çevrimiçi ve son görülme sistemi
Online durum mekanizması iyileştirildi ve kullanıcıların son görülme tarihlerinin görüntülenebilmesi sağlandı.

• Global sabit konular tasarımı yenilendi
Forum akışı kısmındaki global sabit konular tasarımı daha soft bir hale getirildi.

Önerilerini paylaşan ve topluluğumuza destek olan herkese sonsuz teşekkürler.

Sevgilerle.

! Lütfen dikkat !

Forumumuzda kaliteli ve etkileşimli bir ortam sağlamak adına, lütfen konu dışı ve gereksiz cevaplar vermekten kaçının. Forum kurallarına aykırı davranışlar yasaktır. Hep birlikte daha verimli ve düzenli bir platform oluşturmak için kurallara uyalım.

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 0 | Üyeler: 0 | Ziyaretçiler: 0)

Geri