Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumumuzda kaliteli ve etkileşimli bir ortam sağlamak adına, lütfen konu dışı ve gereksiz cevaplar vermekten kaçının. Forum kurallarına aykırı davranışlar yasaktır. Hep birlikte daha verimli ve düzenli bir platform oluşturmak için kurallara uyalım.
Merhaba,
Forumunuza hayran kaldım. R10’daki üyeliğimden geliyorum, nickim “emrekirasari”. Türkçe dili paylaştığınız için ayrıca çok teşekkür ederim.
2.3.9 güzel Tema önerim var mı?
İyi çalışmalar dilerim.
https://kiraguard.com/
🇹🇷 Türkçe Rehber
Telegram Bot Oluşturma ve API Token Alma
İlk olarak Telegram üzerinden BotFather adresine ( BotFather ) girerek yeni bir bot oluşturmanız gerekmektedir.
BotFather sohbet ekranına girerek /start komutu ile botu başlatın. Ardından /newbot yazarak yeni bot oluşturma sürecini başlatın.
İlk olarak botunuz için bir isim (name) belirlemeniz istenir.
Örnek: XenWp.Com - Anti Hack
Daha sonra botunuz için bir kullanıcı adı (username) belirlemeniz gerekir. Bu kullanıcı adı...
Haz Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Hesap Yönetim Ekranındaki Çıkış Yap Butonunu Kaldırmak İçin Rehber Anlatım - Bu içerikte kontrol panelindeki log out (çıkış) butonunu kaldırma işlemi anlatılmaktadır.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
R10DEV.NET KAPSAMLI İÇERİK ÖZETİ
Bu site, özellikle Webmaster ve Game Master (Oyun Yöneticisi/Geliştiricisi) alanlarındaki geliştiricileri, sunucu sahiplerini ve teknoloji meraklılarını bir araya getiren bir platformdur.
1. OYUN GELİŞTİRİCİLİĞİ ANA BÖLÜMLERİ
Bu bölüm, en çok içeriğin bulunduğu ve platformun ana odağını oluşturan kısımdır. Popüler MMORPG ve sunucu tabanlı oyunların geliştirilmesine odaklanır.
Metin2 Geliştiricilik: Metin2 sunucularına yönelik her türlü geliştirme...
Haz Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Rehber Anlatım: Varsayılan Konum Özelliğini Kaldırma ve Seçilebilir Şehir Menüsü Oluşturma - Varsayılan konum özelliğini kaldırır, yaşanılan şehrin seçilebilmesi için menü oluşturur.
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...