Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumumuzda kaliteli ve etkileşimli bir ortam sağlamak adına, lütfen konu dışı ve gereksiz cevaplar vermekten kaçının. Forum kurallarına aykırı davranışlar yasaktır. Hep birlikte daha verimli ve düzenli bir platform oluşturmak için kurallara uyalım.
Merhaba arkadaşlar,
Bende yapay zeka ile bu modu kendim oluşturdum! (GEMİNİ) şimdi size adım adım nasıl yapıldığını yazacağım.
Arka Plan (PHP): Sitenin sunucusunda çalışacak, senin içeriğini alıp yapay zekaya (OpenAI) gönderecek ve cevabı alacak küçük bir dosya oluşturacağız.
Ön Yüz (JS): Konu açma sayfasına bir buton ekleyeceğiz.
Bağlantı: Butona basınca JS, PHP dosyanı tetikleyecek; başlık otomatik dolacak.
Bu işin "beyni" için bir API lazım. Genelde en yaygın ve ucuz olanı OpenAI...
Ap Yazılım Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
[Ap Yazılım] Duyuru Alanı - XenForo platformunuza modern ve kullanışlı bir duyuru sistemi ekler
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Bu kategorinin ilk konusu benden olsun.
Genel olarak index problemi herkeste var. Ancak XF forumlar sanki daha fazla yaşıyor gibi. Bunu artık herkes kabul ediyor. Nede 2-3 ayı bulan süreler oluyor? wordpress 3 günde index alırken biz neden 3 ay bekliyoruz.
Bir de kendi özelimizde bir soru sormak istiyorum. xenwp.com den belki önceki tarihlerde yayına başlayan bir forumum var. XenWp geçenlerde index almaya başladı maşallah hemen. Ama benim forumum aylardır sadece anasayfa index aldı başka...
XenForo 2.3.6: Türkçe 🇹🇷 dil yaması, dil paketi - XenForo 2.3.6 : Türkçe 🇹🇷 dil yaması, dil paketi
[Ap Yazılım] Bulur Koruma - XenForo forumunuza misafirler için içerik bulanıklaştırma ve giriş / kayıt uyarı sistemi ekler.