Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumumuzda kaliteli ve etkileşimli bir ortam sağlamak adına, lütfen konu dışı ve gereksiz cevaplar vermekten kaçının. Forum kurallarına aykırı davranışlar yasaktır. Hep birlikte daha verimli ve düzenli bir platform oluşturmak için kurallara uyalım.
Yapay zekâ botları siteyi tarıyor içerikler organik doğal ve işe yarar ise kendi bünyesine alıyor yok değil AI ile üretilmiş ya da güncel olmayan kullanıcı işine yaramayan türde ise zaten dikkate almıyor, haliyle bizim organik içeriğimizi bize sormadan en üstte kendi sonuçları içinde göstermiş oluyor, kaynak olayına zaten girmiyorum kullanıcı kendısıne lazım olan bilgili aldıktan sonra neden kaynak sitesine girip baksın etsin ki zaten ülkemizdede kaynak kültürü yok gibi bir şey.
Haliyle tüm...
XFSkins Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
[plain[XFSkins] Previous / Next Thread - Önceki/Sonraki Konu Navigasyonu 1.0.9[/plain] - Önceki sonraki konu Eklentisi
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Ap Yazılım Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
XenForo 2.3.6: Türkçe 🇹🇷 dil yaması, dil paketi - XenForo 2.3.6 : Türkçe 🇹🇷 dil yaması, dil paketi
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Merhaba arkadaşlar,
Ben Tuncay. Bugün sizlere yeni açmış olduğum web sitem NeuForum.com’u tanıtmak istiyorum.
Forum altyapısını tamamen sıfırdan kodladım ve platforma birbirinden farklı, kullanışlı özellikler ekledim. Facebook tarzı bildirim sistemi, anlık mesajlaşma sistemi, ticaret puanı sistemi ve takipçi sistemi bunlardan sadece birkaçı. Ayrca mobil uyumlu bir web sitesi hazırladım. İleride elbette mobil uygulama hazırlamayı düşünüyorum.
Tema tamamen özel olarak tasarlandı. Bilgi...
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı gün; millet iradesinin üstünlüğünü, bağımsızlığımızın değerini ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın önemini bir kez daha hatırlatmaktadır.
Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın; özgür, bilinçli ve güçlü bireyler olarak yetişmesi en büyük temennimizdir. Bu özel gün vesilesiyle, başta çocuklarımız olmak üzere tüm...