Teknik Kullanım Xenforo 2 Dil Paketi Nasıl Yüklenir, Xenforo Nasıl Türkçeleştirilir, Güncellenir ?

XenForo 2 dil paketi nasıl yüklenir, xenforo nasıl Türkçeleştirilir ?​

XenForo 2 sistemini nasıl farklı dillerde kullana bilirsiniz, nasıl Türkçeye çevire bilirsiniz. Bunun için aşağıdaki anlatımları adım adım izlemeniz yeterlidir.

XenForoda kurulu bir eklentinin Türkçe yaması nasıl yükleni öğrenmek için aşağıdaki konuyu ziyaret ediniz

Kısa anlatım;​

1. Türkçe yamanızı indir.
2. Sıkıştırılmış dosyadan XML dosyanızı çıkarın.
3. Admin kontrol paneli >> Görünüm ve diller >> Dilleriniz >> sayfasına gidin.
4. Yükle Butonuna tıklayın ve XML dosyasını içeri alın, import edin.

Detaylı uzun anlatım

Adım 1.​

Türkçe için öncelikle xenforo versiyonunuza uygun Türkçe yamasınızı indiriniz, Türkçe yamalar için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ediniz;

Adım 2.​

Sıkıştırılmış dosyadan yamanızı çıkarın ve .xml uzantılı dosyaya erişin

1744416800342.webp

Adım 3.​

Şu adımlar ile yükleme alanına erişin

Admin kontrol paneli >> Görünüm ve diller >> Dilleriniz >> Yükle

FireShot Capture 044 - Diller I XenWp I XenForo ve WordPress Destek Forumu - Türkiye'_ - [xen...webp

Adım 4.​

FireShot Capture 046 - Dil yamasını içeri al I XenWp I XenForo ve WordPress Destek Fo_ - [xen...webp

Adım 5.​

Varsayılan dil olarak ayarlaya bilirsiniz

FireShot Capture 047 - Diller I XenWp I XenForo ve WordPress Destek Forumu - Türkiye'_ - [xen...webp

XenForo dil yaması, Türkçe dili nasıl güncellenir ?​

Türkçe için öncelikle xenforo versiyonunuza uygun Türkçe yamasınız indiriniz, Türkçe yamalar için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ediniz

Admin kontrol paneli >> Görünüm ve diller >> Dilleriniz >> Yükle

FireShot Capture 048 - Dil yamasını içeri al I XenWp I XenForo ve WordPress Destek Fo_ - [xen...webp

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Geri